Fem d'hortolans!!!Aquest curs hem iniciat molt animats el treball d’hortolans ja que els nens de primer som els privilegiats que conreem l’hortet de l’Era de Dalt.

Al tornar després de les vacances ,d’estiu, l’hem trobat ple de males herbes, les pluges d’estiu l’han convertit en una selva.

El primer que hem fet es preparar la terra: treure les males herbes, remoure la terra (amb la fanga), posar-hi compost, del que fan a la deixalleria amb la matèria orgànica de les famílies del poble. 


Aquesta setmana hem separat l’espai en diferents zones de cultiu que anomenem bancals. Perquè tota la feina que hem fet fins ara duri, hem posat unes rajoles al mig dels bancals, per passar-hi per sobre. Així no aixafarem la terra i es mantindrà ben esponjosa.

Avui, al matí, hem anat al mercat a comprar planter de: col-i-flor, broquil, enciam, escarola, ceba i porro. A la tarda hem plantat i regat totes aquestes hortalisses que el Roger de la parada ens ha dit que resistiran el fred hivernal.

En aquests moments ens queda un bancal buit on hi sembrarem les llavors d'alls i espinacs.   Ens voleu veure?    Aqui també sortim!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les nostres conferències!!!

ELS SENTITS

El bosc dels sentits